Een terugblik op het Jubileumfeest van de Stichting Wegh der Weegen.

Ondanks het slechte weer, regen, sneeuw en veel wind, trotseerden 175 belangstellenden de weersomstandigheden en gaven zij gehoor aan de uitnodiging van de Stichting Wegh der Weegen om het feest ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de stichting, mee te vieren in het conferentiecentrum Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.
Vanaf half vier werden de gasten ontvangen in de foyer met een kopje koffie of thee. Om vier uur startte het programma. De voorzitter Henk van den Broek verwelkomde vrienden van de stichting, vertegenwoordigers van de provincie Utrecht, de burgemeester van de gemeente Zeist, vertegenwoordigers van diverse erfgoedpartners en sponsoren en blikte kort terug op de afgelopen tien jaar.
Hij benadrukte het belang van de Wegh voor de regio en sprak de hoop uit dat de door de provincie aangestelde kwartiermaker erin zal slagen om, samen met de vier door de Wegh verbonden gemeenten resp. Amersfoort, Soest, Zeist en De Bilt te komen tot een gezamenlijke, eensluidende ruimtelijke visie voor de historische Wegh der Weegen.
Ook was er een woord van dank voor alle vrijwilligers en de Raad van Advies.
Na hem hield de de gedeputeerde van de provincie de heer Rob van Muilekom namens de provincie een korte toespraak en feliciteerde hij de stichting met het jubileum.
Ja, en toen was het tijd voor De Navertellers, een theatergroep met een stampend leuk muziekprogramma “Is er leven na de dood ?” De zes heren ontroerden de zaal met hun verhalen, brachten de zaal aan het lachen met hun hilarische ervaringen en maakten er een feest van!
Na een spetterende toegift was het tijd voor de borrel en een hapje. In een ontspannen sfeer en een plezierige ambiance genoten de gasten na van een bijzonder geslaagde middag.

Het bestuur dankt de directie en de medewerkers van het conferentiecentrum Kontakt der Kontinenten voor de gastvrije ontvangst en medewerking.

Meer foto’s van deze geslaagde bijeenkomst te zien via onze fotobibliotheek.