Op Jachthuis Residence, een vijfsterrenresidentie voor tijdelijke woonruimte, is de lente in volle gang. Miljoenen bloembollen staan op ontluiken..
Gerangschikt als op de wereldvermaarde Keukenhof in Lisse, staan miljoenen bloembollen op ontluiken op Jachthuis Residence, aan de Amersfoortsestraat 126b in Soesterberg.
De lente lijkt al haar krachten te hebben samen gebald op deze in de bossen gelegen 4 hectare. En uniek kleuren- en geurenpallet zoals eigenlijk alleen maar te zien is op de Keukenhof is nu binnen handbereik in de regio Amersfoort en vrij toegankelijk.
Ook is er een beelden expositie op het Jachthuis van de bekende Utrechtse beeldhouwster, Fieke de Roij. Het park heeft het afgelopen jaar tevens een forse metamorfose ondergaan. Een jaar keihard werken en een miljoeneninvestering heeft geresulteerd in een prachtige Residence met verschillende typen woningen. Het Jachthuis biedt tijdelijke woonruimte voor mensen die hun huis hebben verkocht en willen overbruggen. Voor elke bezoeker ligt er ook nog eens een kortingsbon van 10% klaar, in te wisselen na een diner of lunch bij Hotel Oud London in Zeist.