Recent is John van Dijk toegetreden tot de Raad van Advies van de stichting. John is eigenaar/directeur van MTB-architecten, gevestigd in Apeldoorn en Amsterdam. Binnen de Raad van Advies adviseert hij samen met landschapsarchitect Hanny Heetman onze stichting over projecten die met de ruimtelijke ordening te maken hebben. Verder maken Fons Asselbergs (beschermheer van onze stichting), Rudi Boekhoven (voorm. Burgemeester Zeist) en Hans Zijlstra (historicus) ook deel uit van de Raad van Advies.
Als aanwonende aan de Wegh was John sponsor en ontwerper van de eerste markeringstegels die in 2016 gerealiseerd zijn bij de sorties 1 t/m 12.

Vermeldenswaard is dat zijn bureau MTB-architecten zeer recent 2 van de 4 architectuurprijzen heeft gewonnen. Het project Korrelhoed heeft de Apeldoornse Architectuurprijs 2022 gewonnen in de categorie woningen. Ook de uitbreiding, renovatie en herinrichting van het kantoor van Linthorst Techniek te Wenum-Wiesel heeft de publieksprijs voor niet-woningbouw-projecten gewonnen.